Λόκαλwatch vol. 2 • Παρουσίαση Πλατφόρμας & Συνδιαμόρφωση Προτάσεων 2ος Κύκλος Εργαστηρίων Συμμετοχικού Σχεδιασμού • Θεσσαλονίκη

21.Φεβ.2023

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Ψηφιακή Πλατφόρμα Συμμετοχικής Δημοκρατίας – λόκαλwatch», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Active Citizens Fund στην Ελλάδα”, η commonspace σε συνεργασία με το Vouliwatch σάς προσκαλούν στον 2ο Κύκλο Εργαστηρίων Συμμετοχικού Σχεδιασμού, την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023, από τις 17.30 έως τις 20.00, στο OK! Thess του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το έργο “λόκαλwatch” συνεχίζεται! Μετά από μία πετυχημένη σειρά εργαστηρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, αναπτύξαμε τα ψηφιακά εργαλεία της Πλατφόρμας Συμμετοχικής Δημοκρατίας, βασισμένοι στις δικές σας προτάσεις.

Θα χαρούμε πολύ να συμμετάσχετε στον 2ο Κύκλο Εργαστηρίων Συμμετοχικού Σχεδιασμού, στον οποίο θα παρουσιάσουμε την πλατφόρμα και θα συνδιαμορφώσουμε τις πρώτες προτάσεις προς τους Δήμους που θα ανέβουν σε αυτήν.

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 17.30 – 20.00 στο OK! Thess του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κομοτηνής 2, 546 55, Θεσ/νίκη).

Η πολιτική συμμετοχή και η εποπτεία των εκλεγμένων αντιπροσώπων και αρχών από τ@ πολίτες είναι θεμελιώδεις αρχές για μια στέρεη, δίκαιη και πραγματικά ανοιχτή δημοκρατία.

Στόχος του έργου “λόκαλwatch” είναι η δημιουργία μιας διαδικτυακής, καινοτόμας πλατφόρμας, στα πρότυπα του Vouliwatch, που θα λειτουργήσει σαν γέφυρα επικοινωνίας, ελέγχου και συμμετοχής ανάμεσα στους/τις δημότες και τέσσερις Δήμους της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: