Είσαι ο Δήμος σου στη Θεσσαλονίκη • Ψηφιακή Πλατφόρμα Συμμετοχικής Δημοκρατίας

26.Μάι.2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ανοιχτή Συζήτηση στις 25 Μαΐου, στο πλαίσιο της BEYOND EXPO στη Θεσσαλονίκη.

 

Σε συνεννόηση με τους διοργανωτές της Beyond Expo, η Ανοιχτή Συζήτηση Localwatch εντάχθηκε στις παράλληλες εκδηλώσεις του προγράμματός της και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 25 Μαΐου το πρωί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Ψηφιακή Πλατφόρμα Συμμετοχικής Δημοκρατίας – λόκαλwatch», ενός καινοτόμου εργαλείου συμμετοχικής δημοκρατίας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σας καλούμε στη διοργάνωση Ανοιχτής Συζήτησης και παρουσίασης της πλατφόρμας.

Η Ανοιχτή Συζήτηση και παρουσίαση της πλατφόρμας διοργανώθηκε στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της BEYOND Expo, παρουσία του Αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Τεχνικών Έργων & Βιώσιμης Κινητικότητας, Μάκη Κυριζίδη και του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Ηρακλείου, Γιώργου Σισαμάκη και του Διευθυντή του Vouliwatch, Στέφανου Λουκόπουλου.

Δείτε όλη τη συζήτηση εδώ: 

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund στην Ελλάδα. 

Φορέας υλοποίησης είναι το Vouliwatch με εταίρο την Commonspace, και διαχειριστές επιχορήγησης το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Solidarity Now.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα εδώ: localwatch.gr